PAHSSc, Nadir Hastalıklar Gününü Destekliyor

EİSENMENGER SENDROMUNUN TARİHÇESİ -11- EİSENMENGER SENDROMU HAKKINDAKİ BİLGİLENDİRME SERİMİZİ TAMAMLANDI, TEŞEKKÜRLER - 2024.07.10

Eisenmenger Sendromunun Tarihçesi -11- Eisenmenger Sendromu Hakkındaki Bilgilendirme Serimizi Tamamlandı, Teşekkürler

 

Nadir hastalıklar, insan hayatında özellikle zorlu süreçlere neden olur. Öncü hekimler, bu hastalıkların gizemini çözerek tıp biliminde önemli ilerlemeler kaydetmişlerdir. Yeni gerçekleri ortaya koymak, genellikle yerleşik düşüncelere meydan okumayı gerektirir ve bazen eleştirilere maruz kalmayı beraberinde getirir.

 
Hatta bazen, Michael Servetus gibi bilim insanları, davaları uğruna büyük bedeller ödemek zorunda bile kalmışlardır.
 
Dr. Victor Eisenmenger de öncü hekimlerdendir. 1897'de keşfettiği ve zamanla kendi adıyla anılan sendrom, modern tanı ve tedavi yöntemlerinin gelişmesine katkı sağlamıştır.
 
Nadir hastalıklar konusunda çalışan tüm hekimlere minnettarız. Onların çabaları, gelecek nesillere ilham kaynağı olmaya devam edecektir.
 
 
 
 
Sevgili takipçilerimiz, Eisenmenger Sendromu hakkındaki bilgilendirme serimizi tamamlamış bulunuyoruz.
 
Destekleriniz, beğenileriniz, yorumlarınız ve paylaşımlarımızı yeniden paylaşarak her gün bizi daha da ileriye taşıyorsunuz. Her biriniz, toplumda hastalıkların farkındalığını artırmada önemli bir rol oynuyorsunuz ve bu katkınızı asla göz ardı etmeyin! Hep birlikte daha güçlü ve bilinçli bir topluluk yaratıyoruz.
 
Önümüzdeki günlerde sizleri daha da şaşırtacak, bilgilendirecek ve belki de hayatınızı değiştirecek içeriklerle karşınızda olacağız. Birlikte neleri başarabileceğimizi düşünün! Siz varsınız, biz varız ve birlikte bu yolda devam edeceğiz. Hastalıklarımız konusunda fark yaratmaya hazır mısınız?.
 
Sağlıklı, enerjik ve farkındalık dolu günler sizinle olsun! Hep birlikte daha iyiye, daha güzele!
 
Teşekkürler
Pulmoner Hipertansiyon ve Skleroderma Hasta Derneği
 
#Eisenmenger #PAHSSc #EisenmengerSendromu #Teşekkürler
 

Konular:

 

11- Eisenmenger Sendromunun Tarihçesi -11- Eisenmenger Sendromu Hakkındaki Bilgilendirme Serimizi Tamamlandı, Teşekkürler

 


Yazan: Kamil Hamidullah / KASIM 2019
Önceki güncelleme:
Son güncelleme: Kamil Hamidullah / TEMMUZ 2024


 

Eskişehir Web Tasarım